Alla hjärtans dag!

 
I tisdags var det alla hjärtans dag. Vid 13-tiden ringde min mobil. Det var en man som pratade halvbra engelska som frågade om det var jag som är Viola och bor på (den adress jag bor på). Han introducerade sig inte på något sätt. Jag svarade ett tveksamt "ja". Han berättade att han hade blommor med sig som skulle till mig. Jag, tankspridd som jag är, förstod det som att han skulle sälja blommor till mig. Jag tvekade, men sa sedan ännu ett tvekande "ja", men berättade att jag inte skulle vara hemma förrän vid 15-tiden. Han sa att han ställer blommorna utanför dörren så får jag ta in dom när jag kommer hem sen. Förvirrad la jag på luren. Precis när jag la på kom jag ju på att det är alla hjärtans dag - Adam. Det är ju klart det är Adam som skickat blommor! Hur romantiskt är inte det? Jag har aldrig fått blommor via bud förut. Kanske därför jag var så förvirrad. När jag kom hem väntade en bukett blommor på mig utanför dörren - och det var en helt underbar bukett blommor!
 
På kvällen vid 20-tiden blev jag upphämtad av Magdalena och vi åkte in till stan för att möta upp Linda och äta efterrätt tillsammans (vi hade alla ätit middag, men var väldigt sötsugna). Vi gick till en restaurang med amerikansk mat där de bland annat serverade nachotallrik som förrätt. Det lät så otroligt gott att jag beställde in en tallrik som vi alla delade på (som räckte gott och väl). Sedan valde vi alla brownie till efterrätt vilket också var supergott! En fantastisk kväll ute med tjejerna!
 
I lördags åkte jag efter frukost till Linda för att se hur hon bor. Då hennes värdfamilj redan hade åkt på semester hade hon fått några saker att göra innan hon skulle åka så som att ta hand om maten i kylen, tömma soptunnorna, larma, etc. Jag erbjöd mig glatt att äta av resterna som var i kylen vilket var schnitzel som Linda gjort dagen innan - helt fantastiskt gott! Sedan kollade vi på ett avsnitt Scrubs på tyska som gick förvånadsvärt bra att hänga med i. Sedan slängde vi soporna, larmade huset och åkte in till stan där hon skulle byta buss till flygplatsen. När bussen kom kramade jag henne hejdå och önskade henne ett fantastiskt lov. Efter att bussen åkt gick jag runt i stan och njöt av det otroligt fina vädret. Sedan åkte jag hem, åt middag och kollade på Melodifestivalen.
 
Idag söndag kände jag mig lite krasslig, så jag har inte gjort så mycket. Jag har läst bok, gått på en promenad och läst lite mer. Väldigt skönt att bara ta det lugnt dock. Nu efter middagen skriver jag detta inlägg. Nästa vecka är det lov för Felicia så det är mycket lek och bus som väntas!

Kommentera här: