Vandring bland höstens alla färger!

 
Denna vecka har varit superbra! Vi går direkt till helgen tycker jag.
 
I fredags blev jag medbjuden på lunch av Petra då hennes familj är på besök och hon ville att jag och Linda skulle träffa dom. Det var supertrevligt! Vi åt på Vapiano där jag valde pumparisotto - fantastiskt gott! För er som inte har ätit på Vapiano förut frågar kocken alltid om man vill ha vitlök och chili i maten. I Sverige säger jag alltid ja till både vitlök och chili för jag tycker att chilin i Sverige är mer som paprika i styrka än chili. Här - inte så svag. Efter första tuggan blev jag väldigt varm och röd. Det tyckte alla var kul. Det blev lite jobbigt att äta, men det var gott trots den starka smaken. När alla hade ätit upp insisterade Petras pappa på att betala för hela lunchen. Hur snällt som helst! Efter lunchen åkte jag hem då jag skulle jobba. Tråkigt att lämna det härliga gänget, men jag kommer nog träffa dom igen. Iallafall Petra och Linda garanterat.
 
Igår lördag åkte jag in till stan för att träffa Linda där vi fikade. Efter fikat gick vi in i några butiker, sedan gick vi till Grund - gamla stan som ligger i en dal mitt i Luxemburg stad, där vi hade en liten fotosession. Hur fint som helst! Kan visa en bild någon annan gång. Denna gång har jag en bild i inlägget från dagens äverntyr.
 
Vilket leder mig till idag söndag. Tidigare i veckan hade familjen frågat mig om jag ville följa med dem till Petite Suisse, ett väldigt vackert bergsområde här i Luxemburg, för att bl.a. fotografera familjen. Mitt första fotouppdrag, superspännande! Det är också kul att åka till ett nytt ställe och upptäcka nya saker. Direkt efter frukost packade vi in picknick och varma kläder i bilen och åkte iväg. Kort sagt - det var helt fantastiskt. Speciellt nu med alla färger på löven. Det blev en tur på ungefär tre timmar. Jättemysigt och härligt att gå på vandring igen.
 
Nu sitter jag med en varm kopp te och kollar på film. Imorgon börjar höstlovet för Felicia så det blir iallafall lite sovmorgon. Det blir också mycket tid för lek och bus!