Vårväder, BBQ och sleepover!

 
Denna har vecka har gått ruskigt fort! Tyskakursen går finfint, jag har gymmat och mycket bus med barnen.
 
I fredags vid lunch möttes jag och Linda för att äta lunch tillsammans. Vi gick till ett svenskt café, "Konrad", vilket var väldigt mysigt. Så fort vi såg menyn visste vi direkt vad vi skulle beställa - Thai Red Curry. Ni som har barn/ jobbat med barn vet att det inte är så omtyckt av barnen att servera något starkt. Jag och Linda passade på att ta denna rätt vilket slutade med att jag satt och snörvlade och var tårögd, men det var helt klart värt det. När vi hade ätit färdigt gick vi på en promenad i den fina parken som finns mitt i stan där vi hittade en otroligt stor äng fylld med små, färgglada blommor. Det är verkligen vår! Vi bestämde oss för att slå oss ner på en bänk och bara njuta av den vackra våren som kommer med en väldans fart!
 
I lördags åkte värdfamiljen, jag och Linda till en BBQ hos några familjevänner som vi var bjudna till. Där träffade vi denna familjs Au Pair - Julina - som är hur trevlig som helst! Medan papporna grillade lekte vi Au Pairer med barnen med att rita, diverse brädspel och Twister. God mat åts och trevligt sällskap var det! Eftersom Linda bor på andra sidan stan så fick hon sova över hos mig - superkul! Dock så blev det inte en så spännande sleepover då vi kom hem vid midnatt och var väldigt trötta, så vi gick och la oss istället.
 
Idag söndag sov vi ut, åt frukost och begav oss till stan för att njuta av en lunch ute i det fina vädret. När vi hade skiljts åt åkte jag hem och gick en lång promenad bland åkrarna där jag bor. Nu har middag ätits och nu skriver jag detta inlägg. Snart är det dags att sova. Ny vecka börjar imorgon med förhoppningsvis fortsatt vårväder, lek och bus, och plugg!

Kommentarer:

1 Anita:

Så fin bild :D

Kommentera här: